arrows Informační servis arrowsVýrobky prémiové řady ISOVER Unirol - Kvalita, která padne do ruky
text redakce
číslo:
Výrobky prémiové řady ISOVER Unirol - Kvalita, která padne do ruky
ISOVER přichází s novinkou, která urychlí práci s tepelnou izolací prémiové řady ISOVER Unirol. Každá role tohoto materiálu je nově opatřena speciálním úchytem pro snadnější manipulaci. Jednoduše tak odnesete na určené místo dvě role najednou místo původní jedné.
odeslat odeslat    tisk tisk

Prémiové izolace ze skelného vlákna ISOVER Unirol Profi a ISOVER Unirol Plus jsou určeny pro tepelnou a akustickou izolaci šikmých střech a stropů, pro aplikaci mezi krokve. Mají vynikající tepelněizolační vlastnosti a výborné akustické vlastnosti z hlediska zvukové pohltivosti, součinitel tepelné vodivosti je λD = 0,033 Wm-1K-1.u ISOVER Unirol Profi a  λD = 0,036 Wm-1K-1 u ISOVER Unirol Plus. Díky těmto parametrům je zejména materiál ISOVER Unirol Profi vhodný pro použití tam, kde jste limitováni místem. Standardního účinku zateplení dosáhnete i při aplikaci menší tloušťky této izolace. Materiály jsou energeticky úsporné, ideální pro nízkoenergetické, pasivní či Multi-Komfortní domy.

Každá role je nyní označena novou etiketou, jejíž součástí je speciální držadlo, které usnadní manipulaci při transportu na místo určení. Jednoduše odnesete místo původní jedné role rovnou dvě role najednou.
Mezi další přednosti těchto materiálů patří nehořlavost, nízký difuzní odpor - snadná propustnost pro vodní páru, ekologická a hygienická nezávadnost, voděodpudivost. ISOVER Unirol Profi i ISOVER Unirol Plus jsou rozměrově stabilní při změnách teploty.

Podrobné informace o izolačních materiálech prémiové řady ISOVER Unirol i o dalších produktech ISOVER najdete na www.isover.cz, montážní postupy a například nové video k produktu ISOVER Unirol Profi na https://www.youtube.com/user/isovercz/.

 





Licence Creative Commons

www.casopisstavebnictvi.cz podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora | Neužívejte dílo komerčně | Nezasahujte do díla 3.0 Unported
.

RSS
© 2007